Equinix Newsroom

The latest updates, press releases, and announcements.

 

5 teknologiatrendiä, jotka muuttavat digitaalista infrastruktuuria vuonna 2021

Latest Feature

5 teknologiatrendiä, jotka muuttavat digitaalista infrastruktuuria vuonna 2021

Teknologiatrendien ennustaminen on haastavaa – varsinkin kun takana on vuosi, jolloin koko maailma muuttui odottamattomalla tavalla. Vuoden 2020 olosuhteet kiihdyttivät vuosikausien digitaalisen transformaation muutamaan kuukauteen mullistaen perin pohjin ja pysyvästi tapamme elää ja tehdä töitä. COVID-19 on nopeuttanut digitaalisen teknologian omaksumista kaikissa yrityksissä jokaisella toimialalla. Se on myös korostanut digitaalisen infrastruktuurin ja teknologian kriittistä roolia liiketoiminnan menestyksessä.

Equinixin teknologia-asiantuntijat kokoontuivat pohtimaan tulevien vuosien tärkeimpiä teknologioita ja digitaalisen infrastruktuurin trendejä. Seuraavassa viisi ennustettamme vuodelle 2021:

Pilvinatiivi infrastruktuuri hallitsee

Kenellekään ei liene epäselvää, että perinteistä infrastruktuuria ei ole suunniteltu vastaamaan nykypäivän digibisneksen vaatimuksiin.

Digitaalinen liiketoiminta perustuu yhä vahvemmin moderneihin ohjelmistokokonaisuuksiin  ja laajaan avoimen lähdekoodin ja pilvinatiivien teknologioiden hyödyntämiseen. Pilvinatiivi ohjelmistokehitys suosii pilvilaskentateknologioita ja mikropalveluiden, API ensin -mallin, konttien sekä DevOpsin kaltaisia periaatteita, joihin liittyy myös konttien orkestrointi (esim. Kubernetes), palveluverkko (esim. Istio) ja muuttumaton infrastruktuuri.

Yhdessä nämä teknologiat mahdollistavat organisaatioille skaalautuvien sovellusten nopean rakentamisen, ajamisen ja orkestroinnin. Sovellukset voidaan hajauttaa ja ottaa käyttöön globaalisti hybridi-monipilviarkkitehtuuria hyödyntämällä. Näillä hajautetuilla käyttöönotoilla on yhä tiukempia latenssi-, saatavuus-, suorituskyky- ja ketteryysvaatimuksia. Ne ovat riippuvaisia infrastruktuurista, joka pystyy tarjoamaan itsenäisen käyttöönoton, automaattisen skaalauksen ja ennakoivan viankorjauksen ohjelmiston välityksellä.

Continue reading
Visit the Blog

Equinix in the News

Customer success stories

"With Equinix, we can operate in close proximity to many of our top network service provider partners, with access to a platform that ensures the most streamlined path between our content and our end users."
Dave Temkin
Vice President of Network and Systems Infrastructure

"Equinix makes everything very easy for us because of the consistency across its global platform."
Zak Pierce
Data Centers Operations Manager

Media relations

Americas Press Contact

press@equinix.com

Asia-Pacific Press Contact

LEWIS PR

EquinixAPAC@lewispr.com

Europe (EMEA) Press Contact

APCO Worldwide

equinix@apcoworldwide.com

Analyst Relations

analystrelations@equinix.com