Equinix Newsroom

The latest updates, press releases, and announcements.

 

5 teknologiatrendiä, jotka muuttavat digitaalista infrastruktuuria vuonna 2021

Latest Feature

5 teknologiatrendiä, jotka muuttavat digitaalista infrastruktuuria vuonna 2021

Neutraalista positiiviseen vaikutukseen siirtyminen vaatii teknologialähtöisen lähestymistavan. Se edellyttää myös sidosryhmien kumppaniverkostojen rakentamista globaalisti ja paikallisesti. Pitkällä aikavälillä tämän trendin konvergenssi ja seuraavan sukupolven ultramatalaa latenssia vaativat sovellukset johtavat muutoksiin datakeskusten sijainneissa. Seuraavan sukupolven hajautetut ja yhteisöihin integroidut datakeskukset palvelevat kestävinä laskennan, yhteyksien, energian ja lämmön ekosysteemeinä.

Kestävän kehityksen painottaminen käynnistää siirtymän kohti avoimia datakeskusten infrastruktuuristandardeja – suunnittelusta ja toiminnoista virranhallintaan ja uuden sukupolven polttokennoihin sekä jäähdytykseen. Tämä trendi kiihdyttää datakeskusinnovaatioita ja tukee energiapositiivisuutta vähentämällä huomattavia esteitä, joita laitetoimittajat kohtaavat kehittyvillä alustoilla palvellessaan toiminnan kannalta kriittisiä datakeskustiloja.

Usean tekijän yhteisvaikutus synnyttää energiapositiivisten datakeskusprojektien uuden sukupolven. Näitä tekijöitä ovat kehitystä vauhdittavien teknologioiden edistyminen (osin avoimien laitteistoalustojen ja paremman toimittajien välisen yhteensopivuuden ansiosta); yhä kiireellisempi tarve ratkaista ilmastonmuutos uusiutuvia energialähteitä kehittämällä ja integroimalla ne sähkön tukkumarkkinoihin; koko ajan matalampaa päästä päähän -latenssia vaativien uusien alustojen ja tallennustilan haasteet; sekä tarve siirtää laskenta ja verkkoresurssit lähemmäs verkon reuna-alueita.

Tulevaisuuden digitaalista infrastruktuuria rakentamassa

Toivomme vuoden 2021 olevan ennakoitavampi kuin vuoden 2020, mutta selvää on, että vanhaan ei ole paluuta. Digitaalinen kasvu kiihtyy ja digijohtajien on hyödynnettävä oikeita teknologioita ja trendejä luodakseen organisaatioilleen selkeää kilpailuetua. Yritys- ja teknologiajohtajilla, jotka elävät ja hengittävät näiden makrotrendien mukaan, on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa jatkuvasti muuttuvaan tulevaisuuteemme.

Me Equinixilla autamme digijohtajia digitaalisen infrastruktuurin rakentamisessa ja hallinnassa. Teemme tämän valjastamalla kestävällä tavalla käyttöön parhaat digimuutokseen tarvittavat teknologiat Platform Equinixin® eri osa-alueilla – datakeskuksissa, suorissa keskinäisissä tietoliikenneyhteyksissä ja bare metal -tuotteessamme.. Sovellusrajapintoja, avoimen lähdekoodin työkaluja ja pilvinatiiveja teknologioita hyödyntävä valmiuksien päästä päähän -orkestrointi mahdollistaa asiakkaillemme paikan kilpailun kärjessä tänään ja tulevaisuudessa.

Lue lisää näistä ja muista digitaalista kasvua edistävistä trendeistä – ja rakenna niiden avulla kilpailuetusi. Lataa Global Interconnection Index Volume 4 nyt.

 

 

[i]. “IDC FutureScape: Worldwide IT Industry 2021 Predictions,” IDC, October 2020, Doc #US46942020.

[ii]. Nick Jones and David Cearley, “Top 10 Strategic Technology Trends for 2020: Empowered Edge,” Gartner, March 10, 2020, ID G00450640.

[iii]. “IDC FutureScape: Worldwide Future of Digital Infrastructure 2021 Predictions,” IDC, October 2020, Doc #US46470820.

[iv]. Raymond Perrault et al, “The AI Index 2019 Annual Report,” AI Index Steering Committee, Human-Centered AI Institute, Stanford University, Stanford, CA, December 2019.

Continue reading
Visit the Blog

Equinix in the News

Customer success stories

"With Equinix, we can operate in close proximity to many of our top network service provider partners, with access to a platform that ensures the most streamlined path between our content and our end users."
Dave Temkin
Vice President of Network and Systems Infrastructure

"Equinix makes everything very easy for us because of the consistency across its global platform."
Zak Pierce
Data Centers Operations Manager

Media relations

Americas Press Contact

press@equinix.com

Asia-Pacific Press Contact

LEWIS PR

EquinixAPAC@lewispr.com

Europe (EMEA) Press Contact

APCO Worldwide

equinix@apcoworldwide.com

Analyst Relations

analystrelations@equinix.com